Website voor ongediertebestrijding

Bewezen methoden voor de vernietiging van bedwantsen, die een hoge efficiëntie hebben laten zien

Laatste update: 2022-05-05
≡ Artikel heeft 8 reacties
  • Angry Fox: Na het nieuwe jaar 2021 verschenen deze smerige bloedzuigers. VAN...
  • Dmitry: Het is niet nodig om kakkerlakken te vergiftigen. Als je kiest tussen bedwantsen en teer...
  • Alena: Hallo. Bedwantsen verschenen ergens voor de zomer van dit jaar....
Zie onderaan de pagina voor details

Overweeg een aantal methoden die echt helpen om bedwantsen in een appartement volledig te vernietigen ...

Wil je weten hoe en met welke middelen gewone mensen, geconfronteerd met het probleem van het verschijnen van bedwantsen in hun huizen, erin geslaagd zijn om met succes van deze parasieten af ​​te komen? Hieronder volgen specifieke aanbevelingen en technieken die op betrouwbare wijze een positief resultaat hebben opgeleverd. Kijk en reageer helemaal onderaan de pagina!

(Naast de namen staan ​​links naar de relevante artikelen van de site, waar feedback is achtergelaten over de succesvolle vernietiging van bedwantsen in huis).

 

Specifieke methoden voor het omgaan met bedwantsen

Klaver: 01.11.2016 om 22:24

Mijn dochter had ook bedwantsen in een gehuurd appartement. Ze wasten alle spullen en stopten ze in zakken in de kou, en daarna schilderden ze alles wat ze konden met verf die 3 dagen droogt. Over het algemeen, toen ze naar huis terugkeerden, was de gruwel hoeveel bedwantsen vastzaten en stierven door de geur van verf. Het is een gruwel, zo blijkt, hoeveel van hen er waren. Ik adviseer iedereen, hun bedwantsen zijn verdwenen.

 

Andreas: 26-06-2015 om 14:40

Ik kwam in een situatie terecht: een verpleegster, een Oezbeek, woonde thuis, trok kleren met bedwantsen. Moeder is liggend, het is onmogelijk om de verwerking uit te voeren.Hij bedacht een originele manier om met bedwantsen om te gaan - hij bedekte alle bedden met plasticfolie met vrij hangende uiteinden. Het blijkt dat bedwantsen niet in een verticaal hangende film kunnen klimmen. Het resultaat - er zijn geen bedwantsen en degenen die na het eten onder de matrassen kropen en in de zakken vielen die in de film waren gemaakt.

Vasja: 01/20/2017 om 18:05

Andreas! Precies, precies! Het werkt! Het is noodzakelijk om het bed weg te halen van de muren en meubels en de poten in te wikkelen met lavsan-tape. De kever kan de gespiegelde lavas niet beklimmen. Om dit te controleren, raad ik aan om de gevangen individuen in een plastic fles te gooien. Ik gooide het in een lavsan-melkfles. Dus ik ontdekte dat ze niet weg konden. Het is een andere zaak, er zijn enge verhalen over "superintelligentie" van bedwantsen - zogenaamd kunnen ze op het plafond klimmen en vanaf daar op een slapend persoon springen 🙂 Maar ik geloof het niet.

 

Tatjana: 26-11-2016 om 05:19

Toen er bedwantsen in de bank van de zoon verschenen, werd de bank weggegooid. Bedwantsen werden onder het behang verpletterd zonder het behang te verwijderen. Daarna waste ik deze plekken met een zeepachtige doek. En op de muren, en op het behang. Gelukkig zaten de beestjes maar op een paar plekken waar het behang was losgekomen, in de ruimte waar de bank stond. Pas toen verwijderden ze het behang en gooiden het weg. Het is al 6 jaar en geen bedwantsen.

 

Oksana: 11/11/2014 om 05:24

Voor degenen die wanhopig zijn om deze klootzakken eruit te krijgen! (Ik had echt problemen 2 jaar geleden). Mijn appartement is altijd erg schoon, er is geen overbevolking en toen er rode vlekken op het lichaam van kinderen verschenen (beten), kon ik me niet eens voorstellen dat het bedwantsen zouden kunnen zijn. Over het algemeen een apart verhaal, hoe artsen ons gezin gedurende 3 maanden behandelden tegen allergieën ... Over het algemeen vond ik de oorzaak van rode vlekken in de banken en toen besloot ik, naïef, dat ik er gemakkelijk en eenvoudig vanaf zou komen .Mijn moeder, ik kon me niet eens voorstellen dat het oorlog zou worden! Met alle bovenstaande middelen: spuitbussen, spuitbussen op terpentijnbasis, banken in de kou zetten, wassen en wassen van de bekleding van banken, het appartement vele malen verwerken (iedereen stikte zich van deze fondsen), elke week algemene schoonmaak, gezamenlijke invallen op bedwantsen met buren (één appartement wil niet worden verwerkt - dronkaards - een bron van infectie door de hele ingang! Alle problemen komen van hen) ... Het was een gruwel voor zes maanden, na alle behandelingen kwam alles daarna terug 2 weken... Kortom, wat heeft mij geholpen. OP AL het bovenstaande. Ik heb mijn probleem op deze manier gedetailleerd beschreven, tk. Ik ben een persoon die nerveus is over vuil, en de insecten hebben me over het algemeen gedood. Dit is mijn remedie, die al helemaal gek is en 's nachts niet slaapt. Het laatste wat ik deed, was dat ik ALLE BANKEN IN POLYETHYLEEN WIKKELDE. Strak! Laat geen gaten achter! Je koopt een opgerold (sterk genoeg) polyethyleen (vele meters zullen blijken, je kunt het zelf berekenen) en de hele bank of bed, de bank in de uitgevouwen vorm, als je zo slaapt, samen met de benen, wikkel het met dit polyethyleen, en bevestig (lijm) stevig aan de naden. In meerdere lagen (niet jammer) met een brede plakband. Deze wezens kunnen niet op polyethyleen kruipen en leven er niet op! En dat deden we! Acht maanden kraakten ze zo 's nachts terwijl deze parasieten stierven in de sofa's (vier maanden - het hielp niet, ze verwijderden het en het is weer geweldig! Ze stapten uit, we verwerkten het opnieuw en sloten het), maar uiteindelijk alles was oke! Ik wilde het onderste appartement echt inpakken met polyethyleen! Hier, goede mensen, aan wie ik zo'n gek recept geef. Iedereen veel succes in de ongelijke strijd! Ik zal het op een paar sites plaatsen ... De zon schijnt op iedereen gelijk!

 

Lydia: 01/09/2016 om 13:55

Hallo allemaal! Dagenlang heb ik nagedacht of ik wel of niet zou schrijven over hoe ik van bedwantsen afkwam. De methode is erg gevaarlijk en vereist nauwkeurigheid. Je hebt dus nodig: een zwembril - een must (anders verbrand je alle bloedvaten, en dit is blindheid), een bouwgasmasker (het beste), handschoenen, een badjas of iets anders, een sjaal of pet, een luchtlamp (als je 2 of 3 kamers hebt, heb je 2 aerolampen nodig), kaarsen daarvoor en azijnzuur. Aerolampen moeten groot zijn, met een grote kom. Ik denk dat velen zich ervan bewust zijn dat het voor het aankleden noodzakelijk is om alle producten te verpakken, tot aan theebladeren en diervoeder toe. Verwijder planten uit het huis, en vooral - kinderen en dieren. Maar raak dingen niet aan, laat het tapijt ook op zijn plaats blijven. Azijnzuur doodt alles, verwijder huisstofmijt samen met de insecten. We starten met desinfectie door de ventilatieopeningen te sluiten zodat microdeeltjes niet bij uw buren terechtkomen. We sluiten de ventilatieopeningen, hierdoor wordt de concentratie azijnzuur sterker. Trek alle hierboven beschreven apparatuur aan, steek een kaars aan in een aero-lamp, giet azijnzuur, zet het bij de uitgang (in de gang).

Ga op dit moment zelf naar de badkamer. Na 10 minuten (het duurde ongeveer 4 minuten om de lamp op te warmen), pak de lamp voorzichtig bij het onderste deel (het is heet) en breng hem naar de kamer, houd hem daar 10 minuten vast. Ik zet hem ook op de bank , waar een wasbox is, maar de hoogte van de box moet hoger zijn dan de lamp zelf. De lamp in de doos plaatsen, terwijl de bank rechtop staat, en ook 10-15 minuten. Als er veel bedwantsen zijn, is het raadzaam om de chiffoniers, elke doos ongeveer 3 minuten te verwerken. Pas op dat er geen dingen in contact komen met de lamp (gewoon verplaatsen). En aan het einde van de desinfectie, plaats de lamp 20-25 minuten in het midden van de kamer, afhankelijk van de oppervlakte van de kamer heb ik 18 m². Vergeet tegelijkertijd de veiligheid niet: ga elke keer na het vervangen van de lamp naar de badkamer of naar de overloop, zodat u voor uw longen zorgt. In de lamp zal azijnzuur verdampen, je moet het toevoegen.

Schakel na de hele procedure de lamp uit, giet het azijnzuur uit en verlaat de kamer, bij voorkeur voor een dag. De volgende dag de kamer grondig ventileren en overal alles afvegen, maar het is beter om de tapijten te wassen, te schudden of de tapijten nat te maken (alleen een stofzuiger is niet wenselijk). Opgeruimd en pas daarna de kinderen, dieren, planten mee naar huis.Ik heb hier beschreven dat we vanuit de gang beginnen met vergiftiging, dus zorg jij maar voor de buren. Als je direct vanuit de kamer begint, is er een kans dat sommige "favoriete bedwantsen" tijd hebben om naar de buren te gaan. Het is beter om alle buren samen te vergiftigen. Ik heb de bedwantsen weggedaan, en mijn buren hebben me ook vergiftigd, er was nog maar één buurman die het nergens mee eens was, en de bedwantsen zouden terugkomen. Dus ik denk, is het niet beter om in het begin van dergelijke buren af ​​​​te komen, en dan van bedwantsen, blijkt het gemakkelijker te zijn om ze kwijt te raken)).

En nog een opmerking: er is een nieuw type bedwantsen verschenen. Zacht, maar zeer vasthoudend, na beten zijn er geen rode stippen op het lichaam en zijn er geen bloedvlekken op het bed. Ze zijn niet bang voor licht, bij elektrische verlichting kruipen ze omhoog. Wees voorzichtig bij het desinfecteren, pas goed op jezelf en veel succes aan iedereen.

 

Paars: 06/01/2016 om 21:32

We zochten, zochten, waar deze bedwantsen zich verstoppen. Nadat ze het hele appartement hadden verwerkt, stopten ze met bijten. Ze werden pas een maand later ontdekt (geloof het niet!) In een pot van een kamerplant in de volle grond! Een hele zwerm ((Dood. En nergens staat geschreven dat ze op zo'n plek kunnen zijn!

 

Jachthaven: 04.11.2015 om 20:34

Ekaterina, je zult jezelf vergiftigen, alleen de tijd missen. Winkelfondsen werken alleen op de bugs zelf en de eieren blijven. Meer dan drie jaar geleden werden bedwantsen vergiftigd in het appartement van mijn moeder, werden specialisten gebeld, kwam er een vrouw, verdunde wat poeder met kraanwater en bespat alles wat mogelijk was. Ze zei dat deze samenstelling iedereen doodt: eieren, larven en volwassenen. We hebben er een paar dagen niet gewoond, hoewel de vrouw zei dat we over een paar uur terug konden komen. Sindsdien herinneren we ons de bedwantsen niet meer, iedereen stierf. En mijn moeder probeerde eerst folkremedies te brengen, dus fokten ze tot afgrijzen.Lijd niet, bel goede specialisten, zij zullen u helpen. Noch meubels, noch dingen zijn verslechterd, het enige negatieve is een aanhoudende geur, die dan voor een lange tijd verdwijnt.

 

Victor: 03/29/2016 om 09:42

Ik wil mijn verhaal delen over hoe ik ze heb verslagen. Ik heb al mijn opmerking achtergelaten dat de handen gewoon vallen en het resultaat nul is. Dus dit is wat ik heb: het appartement is oud, de buren zijn "zeer goede mensen", de eerste verdieping. Het advies is heel eenvoudig: wekelijkse algemene schoonmaak. Mijn vloer met de toevoeging van bleekmiddel, ik veeg ook alles af wat met dit water kan worden afgeveegd. Alle banken en kasten worden ook verplaatst om de vloer schoon te maken, vooral rond het bed. Vervolgens verwerk ik plinten, architraven en banken in plooien. Waar ik eerder hun nesten zag - Raptor van bedwantsen, verkocht in elke winkel. Ik verwerk niet veel, dus ik heb een keer gelopen. Over het algemeen is één fles voor een tweekamerappartement voldoende voor twee schoonmaakbeurten. Het duurt bijna een dag om alles te doen, maar het is het waard. Nu is het resultaat dat ik bij elke schoonmaakbeurt dode of halfdode beestjes onder de banken vind. Ik weet niet waar ze vandaan komen, maar het belangrijkste is dat ze ons niet kunnen bereiken. Sinds twee maanden slaapt mijn vrouw vredig, en ik ook. Succes allemaal, geef niet op.

 

Vjatsjeslav: 02/12/2016 om 00:54

Misschien vertel ik je mijn balalaika. We hebben een kamer in een gemeenschappelijk appartement in het centrum van St. Petersburg. Ze hebben het alleen overhandigd, je bent na 3 maanden verhuisd, ze zeiden dat ze waren opgegeten door bedwantsen. Ze vergiftigden hen, ontmantelden al het meubilair en vernietigden de eieren, verhuisden naar het hostel om te leven, voor de periode van vervolging. Maar niets hielp. De kamer was niet gerepareerd, het behang was al lang van de muren verwijderd (waar ze achter woonden). Het parket is ook oud.

Als gevolg hiervan gooide ik ALLES dat in de kamer was weg, bestelde ik een gazelle om meubels, boeken, tafels, enz. Daarna scheurden ze het behang eraf en voerden ongediertebestrijding uit. Daarna hebben ze cosmetische reparaties uitgevoerd en een JAAR (!) heeft er niemand gewoond. Zoals u weet, leven bedwantsen niet waar niets te eten is, dat wil zeggen waar geen mensen zijn, maar ze kunnen in schijndood vallen en er heel lang in blijven. Dus kwamen er nieuwe huurders in en een maand later vertrokken ze zonder iets te zeggen en zonder waarschuwing (ze wisten ook niet dat er eerder bedwantsen in de kamer waren). Ze sliepen op de grond met een dikke matras. Toen ik na hen in de kamer aankwam, zag ik een tafelzeil op de vloer liggen en er kroop een insect op. Alles werd me meteen duidelijk.

Tijdens de renovatie is het parket niet vervangen, maar alleen gelakt. Na nog een half jaar heb ik het parket verwijderd en weggegooid en ongediertebestrijding uitgevoerd. Toen heb ik laminaat besteld. Om dit te doen, worden eerst spaanplaten gelegd en worden alle voegen gevuld met montageschuim, bedwantsen leven graag in de voegen (de verdelger vertelde me dit).

En dus breng ik regelmatig de nacht door in deze kamer, er is nog niet veel meubilair. Als er iets is, houden bedwantsen van hout en mijn bed is van metaal. Tot ik ze zag en ook bijt, pah-pah-pah. Om ze te verslaan, is dus een wereldwijde operatie nodig.

 

Julia: 25-08-2015 om 13:04

Bedwantsen zijn verschrikkelijk! Wie ze niet heeft gehad, zal de kwelling van mensen nooit begrijpen. Nooit geweten wat het was. Familieleden maakten reparaties in hun appartement, kochten goedkope bouwmaterialen en na een tijdje kregen ze bedwantsen. Na hun aankomst om ons te bezoeken, vier maanden later, verschenen ze bij ons. Bijtende horror zoals blaren, vreselijke allergieën, jeuk als een melaatse, een nachtmerrie. Ze knaagden alleen aan mij, maar raakten mijn man en kind niet aan.Familieleden kochten de tool "Executioner", verwerkten het zelf en verdwenen van hen. We vochten met folkremedies, stoomden de banken, zetten ze op het balkon, in de kou, stofzuigden alles en waste alles wat we niet deden. Ze zijn weg! Vijf maanden later begon de nachtmerrie opnieuw. Ze begonnen weer te bijten. Familieleden kwamen nooit opdagen. Ze belden een specialist, hij verwerkte het hele appartement voor 1500 roebel. Tot ze bijten. Hoewel hij bij ons thuis al aan de bel kwam, op de tiende verdieping, en we op de zesde wonen. Gezien het feit dat ze door ventilatie, spleten, stopcontacten kruipen, wie weet, begint deze horror misschien opnieuw ...

 

Anoniem: 01/11/2016 om 08:13

Ja. Twee jaar geleden liep ik tegen hetzelfde probleem aan. En de geesten aten alleen mij op. Vergiftigd, gestoomd en na een tijdje kwamen ze weer tevoorschijn. Als gevolg hiervan gooide hij de bank weg, maakte een serieuze reparatie. Ik veranderde alle stopcontacten, meubels, legde de vloeren met een laminaat, legde polyethyleen en goot siliconen rond de randen. Ze kwamen na twee jaar niet meer opdagen.

 

Tanja: 12/11/2015 om 12:43 uur

Ze kwamen uit het niets, vergiftigden ze met al het mogelijke. Gescheiden van haar man, en al snel verdwenen de insecten, net als haar man, spoorloos! Ze hebben heel hard met hem gevochten. Nu woont de man bij een ander. Er zijn geen klappen, rust in huis en niemand bijt.

 

Bedwantsen in appartement 1: 01/07/2015 om 18:37

Bedwantsen verschenen in ons appartement, verschenen na een reis en een stop bij een verdacht hotel voor een paar dagen. En daar merkte ik niets van, ik rook alleen wat chemicaliën op een van de vloeren. Ik dacht ook: misschien zijn ze ergens mee aan het vergiftigen?

Over het algemeen brachten ze het binnen en begrepen ze zelf niet op wat en hoeveel. Gevonden beten niet meteen. Er jeukte gewoon iets, het was onmogelijk te begrijpen en op enkele onbegrijpelijke punten.Slechts een paar maanden later, 's nachts, werd ik met afgrijzen wakker van het feit dat er iets om de pols kroop. Het was een fout. Toen ik de houten lat van het bed verwijderde, vond ik alleen ophopingen van uitwerpselen van bedwantsen. Het is vreemd hoe ze zich zo snel kunnen vermenigvuldigen en toch onopgemerkt blijven.

Natuurlijk kochten we fondsen, en de duurste. Alles gevuld wat mogelijk is, ook de matras. Bijna tien dagen lang zijn we met alle voorzorgsmaatregelen in de woonkamer gaan slapen. Alle kleding werd op hoge temperatuur gewassen en gedroogd in een elektrische droger.

Terugkerend naar de slaapkamer, vond ik een heleboel dode mensen onder de matras die onder de muur stond. Maar het leven in de matras zelf ging door. Speciaal verpakt een plastic zak met een interne sprinkler besteld uit Amerika. Nee, ze bleven zelfs na een maand leven. Matras en bedframe (erg duur, Frankrijk, moest weggegooid worden). Omdat het materiaal al zwarte karakteristieke stippen had. De nachtmerrie duurde 2 maanden. Ze deinsden gewoon niet terug. Ze volgden ons door de stopcontacten naar de woonkamer. Speciaal poeder, sproeiers van de modernste bedrijven hebben ons niet geholpen. We hebben de professionals ingeschakeld.

Alles bespat en verwerkt werd naar het balkon gebracht. Al het linnen moest gewassen worden, in zwarte zakken werden ze met tape vastgebonden en ook nog eens gescheiden van andere dingen.

Gordijnen, kroonlijsten, meubels. Alles is verwerkt. Pas na 8 uur konden ze naar het appartement terugkeren. Gevoel van walging, vermoeidheid. Twee weken later werd de behandeling herhaald, voor het geval dat. Daarna zijn ze verdwenen. Het probleem is dat moderne bedwantsen een zeer hoge immuniteit en overlevingsvermogen hebben. We hebben zelf zelfs de stinkende, smerige Karbofos geprobeerd, die bijvoorbeeld in de EU niet thuis mag worden gebruikt.Alleen degenen die het product specifiek kregen, stierven. Mijn advies: geloof me, ik werk niet voor dit bedrijf en ik heb geen enkel voordeel bij deze opmerking. Als je alleen het gevoel hebt dat er een probleem is en ver is gekomen, schakel dan professionals in. We verloren een bank, een bed en een matras, omdat we het strakker hadden gemaakt, maar we konden het niet alleen aan.

 

Anoniem: 09/07/2016 om 00:53

Ik heb ook heel veel geld uitgegeven, ik heb alle middelen geprobeerd die ik heb, alles kroop er precies na een tijdje uit. Ten slotte voerde ik een experiment uit: ik kreeg kakkerlakken. Na hen, een maand later, zag ik geen enkele bug, kakkerlakken zijn hun belangrijkste vijanden, en een jaar later kocht ik vallen voor kakkerlakken, vernietigde ze allemaal. Kakkerlakken zijn veel gemakkelijker te verwijderen dan bedwantsen. Nu geniet ik van geluk!

nerd: 09/10/2016 om 11:37

Dat klopt, kakkerlakken eten alles, en bedwantseieren ook. Maar alleen eieren. Je hebt dus 2 middelen nodig: kakkerlakken en tijd.

 

Olga: 07/10/2016 om 06:09

Hallo lotgenoten! Nog een, om zo te zeggen, volksremedie - ik heb een vel rond de omtrek geplakt met plakband van insecten. Niet die in de vorm van een film, maar in de vorm van kartonnen platen met lijm. Drie dagen lang houden ze zich er wonderwel aan. Nog een week lang kunnen ze gewoon niet op het laken kruipen. Dan moet je opnieuw lijmen. Maar er mogen geen openingen zijn, en hoe breder het laken, hoe beter - zodat noch een kussen, noch een deken, noch een arm, noch een been buiten de omtrek uitsteken. Je kunt in ieder geval je kinderen en jezelf beschermen tegen beten.

In dit stadium heb ik gemoedsrust, gemoedsrust en het vermogen om 's nachts te slapen gevonden. Misschien laat ik ze verhongeren. Ze overwinteren bij gebrek aan voedsel. Maar er is levend aas hier.

 

Thermische strijdmethoden

Kotara: 28.11.2015 om 11:59

Ik raakte ook in paniek toen ik erachter kwam dat deze parasieten in mijn appartement begonnen. Ik heb veel verschillende middelen geprobeerd, maar kwam er alleen uit met een stoomgenerator. Verrassend genoeg waren ze maar in één kamer, ze kwamen om de een of andere reden nooit naar de mijne, hoewel hier meer dan genoeg tijd voor was))

 

Ina: 12/12/2015 om 22:02

De ongediertebestrijdingsdienst gebeld, 2 keer behandeld. Zoals de bugs waren, zo zijn ze. We kochten een stoomgenerator, maakten de bank los en stoomden door alle plinten. Volledig vernietigd!

 

Elena: 14-11-2016 om 19:31

Een jaar geleden ontdekte ik jeukende plekken op mijn lichaam, de dermatoloog beweerde dat dit vlooienbeten waren. Er zijn twee katten thuis - schoon, zonder parasieten. Na een paar dagen bleven er bloedvlekken op het witte laken ... Schrijver, 100% bedwantsen in de bank. Ommanteling is meerlagig, veel groeven en plooien. Ze sleepte de bank naar het midden van de kamer, haalde hem zo ver mogelijk uit elkaar, scheurde de achterbekleding los en gooide hem weg. Ik zette de stoomgenerator aan en stoomde langzaam, millimeter voor millimeter, de hele bank, en ging tegelijkertijd door alle plinten en kurklijsten van kasten en muren. Ik liet het een dag liggen, de volgende dag herhaalde ik alles - thuis was het, zoals in een Turks stoombad, heet en vochtig - maar ik leef nu al een jaar rustig en de bank hoefde niet te worden veranderd ))

 

Julia: 25-07-2016 om 00:20

Ik lees enorm veel artikelen op internet. Ze staan ​​op de gordijnen en op de plint. Ik heb een professionele voorbereiding gekocht, 1 liter (het moet worden verdund, aangebracht met een tuinsproeier). Ik heb Reid en anderen zoals hij gekocht en direct op de insecten gespoten. Bewaakte hen, sliep niet tot 4-6 in de ochtend. En toen kocht ik (natuurlijk heb ik 52 duizend roebel uitgegeven) een Italiaanse stoomgenerator. Hier is het ding! Er is stoom bij de uitgang van 120 GRADEN! En deze wezens in de bank vlogen omhoog! In elke scheur is het nodig.En toen het kleine ding uit de eieren kwam (rood), klom ze uit de hete stoom, verpletterde haar. Over het algemeen niet snel, maar ik heb ze gewonnen! 2 banken. Van de kinderbank (modulair meubilair) was de film al afgebladderd, zo'n temperatuur was hoog. En nu heb ik een generator alleen voor het schoonmaken. Dit was in de winter van 2015.

 

Vasja: 13-09-2016 om 05:14

Ik heb veel dingen geprobeerd, elke remedie helpt een beetje, maar de meest effectieve remedie die bedwantsen 100 procent vernietigt, is een stoomgenerator. Je brengt gewoon een straal hete stoom naar de leefgebieden van de beestjes en ze zijn meteen gaar (zoals hardgekookte eieren).

 

Anoniem: 01/19/2016 om 09:33

Zoals ik me herinner, krijg ik er kippenvel van... Mijn moeder woonde in een hostel, toen ze thuiskwam, verplaatste ze deze wezens samen met het bed. Ze aten alleen mij, ik kon niet slapen. Ze hadden het niet meteen door, ze dachten dat het een allergie was. Wat ze ook vergiftigden, niets hielp, het werd alleen maar erger, het waren er veel ((Alleen de behandeling met een stoomboot hielp, alles was eraf gestoomd, en pas toen stierven deze wezens volledig. Inderdaad, je zou niet eens wens dit je vijand toe ((

 

Het gebruik van folkremedies

Lelie: 05/10/2014 om 15:09

Ik wil mijn verhaal vertellen. Hoe gaan we om met deze plagen? Ik zal meteen zeggen dat dit een heel lang proces is dat geduld vereist. Maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ze geïntroduceerd kunnen worden. We hadden ook last van bedwantsen. Aanvankelijk verhuisden we naar een appartement dat we van onze grootvader hadden geërfd. Allemaal behangen met tapijten, meubels van onbekende jaren. De renovatie werd geleidelijk gepland. Eén kamer was veredeld, het is erg helder, er is constant zon. Een grote kamer vanwege tapijten, muren en een balkon is erg donker. De insecten hebben me alleen gebeten.Ik ben allergisch en astmatisch, de huid is erg gevoelig, het zwelt op met irriterende stoffen.

Dus ze hebben me alleen gebeten, maar mijn man geloofde me niet, ze gooiden alles op muggen. Ik stopte daar niet, ik verwijderde alle tapijten van de muren. En aangezien de vloeren oud zijn, werd het tapijt dat aan de muur lag op de vloer gelegd (ik zit graag op de vloer). Maar er waren constant beten. Op een dag zag ik een insect aan de muur. Ik belde mijn man, hij zei dat het gewoon een bug was.

Over het algemeen is er, hoewel we nog steeds begrijpen wie en wat ons zorgen baart, een behoorlijke hoeveelheid tijd verstreken. Ze hebben zich goed voortgeplant. We wonen op de 9e verdieping, er zijn al 40 jaar geen reparaties aan het huis geweest. De gastriks vestigden zich in de kelder, die periodiek werden uitgezet. Ze begonnen hulp te zoeken op internet. Ik schepte veel, want 's nachts kon ik gewoon niet slapen. Ik heb een paniekangst voor insecten, en als je nog weet wie en wat je bijt, is dat niet te beschrijven.

En verder: De beul kwam niet zonder stoom in een week en doodde de beestjes vrolijk zo, zelfs in een gedroogde staat

Ik sliep alleen overdag. Tegelijkertijd heb ik katten, en niet één. En ik heb ook astma. Met dit alles konden we een week niet vertrekken om het appartement te verwerken. Ik vond een recept dat min of meer bij ons paste, maar veranderde het een beetje.

Groene zeep - 4 delen; terpentijn - 1 deel; kerosine - 2 delen; water - 12 delen;

Groene zeep wordt opgelost in warm water, terpentijn en kerosine worden onder goed schudden toegevoegd.

Terpentijn - 12 delen; kerosine - 6 delen; gedenatureerde alcohol - 3 delen; naftaleen - 1 deel.

Wijze van aanbrengen: was met warm water de plaatsen waar de insecten en hun larven zich bevinden en breng een van deze composities aan met een borstel.Deze bewerking wordt enkele dagen herhaald totdat de bugs verdwijnen.

Ik besloot te vechten met folkremedies. Ik kocht alsemgras, stopte het in zakken in kasten met kleding. Ik maakte een aftreksel van gras (niet in zakken) en met dit aftreksel waste ik de vloeren zonder een doek uit te wringen, liet het zo voor de nacht. Een keer.

Toen kocht ik terpentijn en teerzeep. De man verzamelde terpentijn in een spuit en goot het in alle scheuren. Tegen die tijd hadden we alles uit de kamer gegooid, behalve de muur. Niet op de kamer geslapen. De kinderkamer was in een fauteuil en een tapijt dat op de vloer lag. We hadden het geluk dat we alleen bedwantsen hadden in één kamer, die overdag het donkerst is. Bedwantsen kunnen geen daglicht verdragen. Toen de man de stoel optilde en de bedwantsen eruit kropen, geloofde hij me pas toen.

Daarna liepen ze met terpentijn. De kamer was enkele uren gesloten.

En 's nachts wreven ze de muren en vloeren in met zeep. De zeep wordt zacht in heet water. Om een ​​vloeistof te krijgen, zoals pannenkoeken: niet dik en niet vloeibaar. De activiteit van deze wezens begint na 2 nachten en voor zonsopgang. Dus aan het begin van de derde gingen mijn man en ik de kamer binnen, deden het licht aan en begonnen ze te doden. En dus elke dag gedurende twee weken, constant doorlopen met zeepsop. Elke keer vers en in heet water gemaakt. Daarna twee keer per week. Het aroma is onbeschrijfelijk, maar het is beter om het te verdragen! De vloeren werden niet gewassen, alleen gestofzuigd.

Ik wil ook zeggen dat volwassen bedwantsen zichtbaar zijn. Maar de kleintjes zijn heel moeilijk te zien. We stonden een half uur bij de muren en tuurden. Als je snel kijkt, zie je niets, maar zodra het begint te bewegen, zie je een nauwelijks zichtbaar punt (de kleinste zijn het smerigst, ze bijten heel pijnlijk, omdat ze honger hebben en ze moet groeien).

Nu kan ik zeggen dat we er vanaf zijn.Het bleek dat ons huis volledig besmet was. En ze kwamen bij ons van de buren, die ook stilletjes vergiftigden en ze verspreidden zich naar de buren. Ik geloof dat je niet verlegen moet zijn en het probleem de mond moet snoeren, want de bugs zullen overlopen. Het is noodzakelijk om ze samen met de hele ingang naar buiten te brengen.

Veel succes aan iedereen die dergelijke parasieten is tegengekomen! Ik zou blij zijn als onze methode iemand anders helpt.

 

anastasia: 05.12.2015 om 03:48

Ik woon in een hostel. Ik liep ongeveer 2 jaar geleden tegen dit probleem aan. Bedwantsen verschenen in de kamer van een vriend. Het was een nachtmerrie! We hebben zo goed mogelijk gevochten. Spuitbussen hielpen niet. Zowel goedkoop als duur. De verdelger werd gebeld. Alsof ze verdwenen zijn. Maar deze insecten kropen mijn kamer binnen. Ik vocht in mijn eentje. Oma gaf les. Ik gebruikte 70 procent azijn, royaal besmeurde plinten, vloeren, kasten - alles wat in de kamer was. Sluit de kamer voor een dag. Ze kwam en ventileerde. Drie dagen later deed ze het opnieuw. Ik heb dit voor de zekerheid drie keer gedaan. Hielp mij. Anderhalf jaar lang herinner ik me dit probleem niet meer.

 

Natalia: 06/05/2016 om 09:43

In de kindertijd brachten we bedwantsen met alsem naar buiten. Jaren van kwelling eindigden voor eens en altijd nadat ik eens verse alsem onder de matras van het bed had gelegd. Ik deed dit nadat mij was verteld dat ze hielp bij het wegwerken van een groot aantal bedwantsen.

 

Gebruik van chemicaliën

Yana: 08.11.2016 om 11:34

Goede dag aan iedereen die deze plaag blijft bestrijden! Ik wil mijn ervaring met worstelen delen. Plots doken er uit het niets bedwantsen op. Ofwel kwamen ze ergens vandaan, ofwel gingen ze na de vervolging van de kelders naar boven (wij huren een appartement op de 2e verdieping).Ik zag het op het bed van mijn vader - voor de eerste keer dat ik deze modder tegenkwam, begreep ik eerst niet eens dat het een insect was, het internet hielp om de soorten insecten te begrijpen. De horror kende geen grenzen! Maar er moet iets gebeuren, nogmaals, mensen die beoordelingen achterlaten hebben geholpen. Tsifoks werd geadviseerd in de winkel - ik kocht het, na de vervolging las ik dat bedwantsen soms immuniteit voor medicijnen ontwikkelen. We hadden geluk - ze hadden geen immuniteit tegen Cyfox. Driemaal geluk dat ze alleen op de bank lagen en niet in de nabijgelegen meubels werden gevonden. Maar ondanks alles besproeide ze het hele appartement, elke hoek, alle meubels, behang van boven tot onder, omdat het medicijn geen sporen achterlaat, alleen een geur. Het vervaagde binnen 3-4 dagen. De bank werd eerst gebeitst en de volgende dag gooiden ze hem weg, gebeitst, om de larven en insecten niet door het appartement te verspreiden. Twee dagen na het beitsen kropen verschillende stukken naar buiten en bleven op het behang liggen. Meteen, voor het geval dat, werden ze afgemaakt met een anti-insectenspray. Ik heb gelezen dat het niet werkt op bedwantseieren, maar al mijn behang was doordrenkt met het medicijn, dus ze hadden geen kans. Volgens de instructies moet je indien nodig de procedure herhalen, vandaag is het slechts twee weken, ik herhaalde alles opnieuw in het hele appartement, hoewel ik geen bewegingen heb waargenomen (voor het geval dat). Tot nu toe is er geen enkel levend wezen verschenen. Volgens mij hebben we gewonnen! Maar we zullen het appartement toch veranderen, psychologisch kan ik niet in die vreselijke kamer zijn waar het allemaal begon. En dankzij Cyfox is alles gelukt! Ik adviseer. Ik hoop dat je probleem niet immuun is voor dit geweldige medicijn. Succes allemaal!

 

Vjatsjeslav: 06/09/2016 om 06:58

Ik had een jaar last van bedwantsen, kocht de nieuwste allerlei dure producten, spoot bijna een of twee keer per maand, maar de insecten verdwenen niet voorgoed. Ik kwam per ongeluk op deze site en na het lezen van artikelen over hoe je effectiever kunt vechten, realiseerde ik me dat ik middelen moest combineren. Bovendien belde ik het plaatselijke desinfectiecentrum voor ongediertebestrijding, ze vertelden me dat als je een heel jaar bedwantsen in je appartement hebt, het onwaarschijnlijk is dat iets anders je zal helpen, behalve Tetrix. En dat ze het in zeldzame gevallen gebruiken, net als de mijne. Ze zeiden dat je het hele appartement alleen maar heel voorzichtig met dit gif hoeft te behandelen, alles, alle objecten, van onderaf, van bovenaf, muren, plafonds, vloeren - alles besproeit. En sluit alle deuren, ramen goed af en vertrek minimaal een dag vanuit het appartement. Dat is wat ik deed. Alleen voegde ik een dubbele hoeveelheid toe aan een liter water, niet zoals in de instructies stond. En bovendien werd Karbofos, ook een dubbele norm, met Tetrix aan hetzelfde glas toegevoegd. Een maand lang één keer per week verwerkt. En ik zal je zeggen, er zijn al drie maanden geen bedwantsen meer. Ja, tegelijkertijd bedekte ik eerst alle scheuren in de plinten en gaten in de muren waar de leidingen in het appartement passeren.

 

Anoniem gebeten: 08/04/2014 om 00:26

We hebben nu 2 jaar bedwantsen, veel dingen geprobeerd, maar het hielp niet. Het leven gedurende deze 2 jaar was gewoon een HEL! Ik kwam per ongeluk een recensie tegen waarin de man vertelde hoe hij bedwantsen effectief doodde met Medilis Tsiper.Ik kocht 2 flessen van elk 50 ml en gooide uit woede alle 100 ml in een jerrycan van 3 liter, schopte mijn gezin het huis uit, duwde alles weg, voorzag mezelf tot het uiterste voor bescherming en begon te vergiftigen! Ik nam een ​​borstel van 10 cm en rende als een priester vrolijk door het huis in afwachting van een wonder, werkte aan alle muren, scheuren, meubels, kleding, vloer, duw! IK VERZOND ALLES DAT NIET MET EEN RITSSLUITING WORDT OPGEHAALD! Ik zit nu in een beademingsapparaat op een bank doordrenkt met "geliefde" bedwantsen, en deze schurken rennen op een heel vreemde manier om me heen, dansend en vallend! ) Ik ben gelukkig! Nu heb ik de wens om 1 liter cyper te kopen en er een cyper-bad van te maken, om deze heilige oplossing uit een slang door het huis te gieten zodat deze beestjes nog meer lijden!

ps: ik maakte grapjes over het bad, maar de remedie is super, het effect is zichtbaar voor het blote oog 🙂

pps: Ik kus iedereen die met dit prachtige gif is gekomen! )

 

Sergej: 04/02/2014 om 18:34

Er was deze infectie een jaar geleden, ik kan me niet voorstellen hoe ze eruit zagen. Ik heb het hele internet op en neer gelezen, ik heb het sanitaire station niet gebeld, omdat het appartement verhuurd is. Ik heb alle spuitbussen die op de markt zijn weggedaan, veel geld en zenuwen uitgegeven, en niet één hielp. Toen kocht ik KARBOFOS op tuintrays, ik kocht ook een gasmasker, omdat het gif schadelijk is voor mensen. Ik verdun het medicijn met water, 4 ampullen per 2 liter water, en spoot alles waar mijn handen kwamen met behulp van een conventionele Mr. Muscle-spray. Als er veel bedwantsen zijn, kun je het medicijn Executioner mengen met KARBOPHOSU (je kunt het daar ook kopen). Hij deed alle ramen en deuren dicht en ging 12 uur wandelen.Hij kwam en ventileerde, de geur was natuurlijk binnen een week restant verdwenen, nou, het is beter om het te laten stinken dan te knagen. Mensen adviseerden om na 2 weken opnieuw te verwerken, ik deed het niet, omdat ik er maar weinig had.En pah pah tot op de dag van vandaag zijn ze dat niet. De hele procedure samen met een beademingsapparaat kostte me $ 10. Probeer het, het wordt niet erger.

En trouwens, na de behandeling vlogen zelfs twee maanden lang geen vliegen mijn appartement binnen, maar ik vergat de Pruisen, naburige partizanen volledig. Alles wat kruipt en vliegt is dood.

 

Maria: 05/02/2014 om 20:46

Ik heb bedwantsen verwijderd met het Clean House-stof. Lange tijd kon ik niet begrijpen wie me beet, er verschenen 8-12 beten, en verrassend genoeg beten ze me gedurende de dag niet minder, daarom kon ik niet begrijpen wie ??? Iedereen zei dat bedwantsen alleen 's nachts bijten (mensen, weet dat dit niet waar is!) En toen op een avond, toen ik het bed uitspreidde, zag ik een "beestje", mijn man rende naar boven en zei meteen dat het een bedwants was (ik wist het niet') weet niet eens wat voor soort parasieten).

In de ochtend ging ik een Clean House spray kopen. 3 keer vergiftigd: het resultaat is nul, het voelde alsof ze nog vraatzuchtiger werden. Ik sliep 's nachts niet, omdat ze me gewoon aten (ze raakten mijn man en dochter niet aan), ik sliep zelfs met het licht aan en het hield hen niet tegen, ik werd nog steeds helemaal gebeten wakker en ze kropen brutaal op het kussen en de deken.

Toen kocht ik stof, werd mij aangeraden door de verkoopster, ik nam een ​​eenvoudige borstel om te schilderen en miste alle voegen en naden in de bank, de achterwand en bodem, strooide toen de plinten en "geschilderde" strepen op de behang achter de bank. Het kostte me 2 pakken per kamer. Ze deed alles met het raam dicht, daarna sloot ze de kamer en pas op de tweede dag ging ze naar binnen, ruimde op, liet alleen stof op de plinten achter. Ik sliep een week rustig, toen verschenen er drie happen - ik wachtte hierop, omdat ik las dat er niets is dat eieren nodig heeft en dat er nieuwe beestjes kunnen verschijnen.Ik deed de verwerking opnieuw, alleen met één pak, waste gewoon de plinten en besprenkelde met nieuw stof en liep langs de naden van de bank. Deze keer gingen ze niet eens in een andere kamer slapen, er waren geen beten meer. Een maand lang lag er stof op de plinten! Hoera, het is bijna twee maanden geleden, alles is rustig!

 

Boha: 28-07-2014 om 06:48

Ik behandelde het appartement eerst met de beul, de insecten begonnen te sterven. Ik heb 2 weken om de 4 dagen gewerkt. Van gif en het zoeken naar schone lucht begonnen ze in het plafond en de gordijnen te klimmen, en ik heb ze daar met een spuitpistool gedrenkt.

Na 2 weken begon Karbofos te worden gebruikt, op de allereerste dag van gebruik kropen insecten uit alle scheuren en begonnen op de vloer te sterven. Ik heb ze alleen 's nachts vergiftigd en zorg ervoor dat je het licht uitdoet, want ze komen uit in het donker. Na Karbofos sloot ik de kamer tot de ochtend en luchtte het, en dus de tweede kamer en de keuken. Ik heb Karbofos 3 keer aangebracht met een periode van een week.

Alles is schoon, niet één wezen. Maar het is jammer voor de spinnen, ook zij stierven, ze zijn vijanden van bedwantsen, bedwantsen kruipen in hun netten en gaan dood.

 

Elena: 17-07-2015 om 21:56

We hadden bedwantsen, 2 jaar geleden, hebben nog steeds nachtmerries! Over het algemeen beten ze onze kinderen, ze kwamen van buren naar ons toe. We stonden 's nachts op, verzamelden de kinderen en gingen naar mijn moeder. Bijna de volgende dag begonnen ze met hen te vechten. Over het algemeen behandelden ze alles met Karbofos, waste al het linnen, maar dit hielp niet. Na 2 weken verwerkten ze alles weer met hen, plus ik smeerde alle bedden en benaderingen van de bedden in met zeepsop om hun paden te wassen, plus ik legde waar mogelijk alsem neer, en het resultaat verscheen eindelijk. We hebben ze uitgeroeid, maar ik herinner me ze nog steeds met grote afschuw.

 

Anna: 20-04-2016 om 16:49

Ik werd geholpen door shampoo voor katten en honden van teken en andere wezens. Hij ruikt oké. De bedwantsen waren overal, vooral in het bed, in de spleten van de plafondtegels en achter de plinten. Ze verdunde een grote hoeveelheid shampoo in water tot een dik schuim en doorweekte het bed, lettend op de plaatsen waar bedwantsen zich ophoopten. U kunt direct uit de spuitfles sprayen. Schuim ging door de scheuren van de tegels en spatte in de plint. Ze stierven voor hun ogen door deze shampoo. Probeer het!

 

Alina: 23-10-2016 om 00:21

Hallo, bedankt voor het shampoo-idee. Ik kocht een shampoo - de eerste die mijn aandacht trok in de sectie All for Animals. Er staat over de shampoo geschreven dat het van vlooien en bedwantsen is ... Om niet te zeggen dat het goed rook, op de een of andere manier zelfs giftig. Maar ik wil 100% actie noteren! Bedankt om er hier over te posten. Of zelfs huilen. Ik heb ooit sofa's, hoeken schoongemaakt met een vod in handschoenen... Zoveel dode insecten lagen er in een half uur rond. Maar toen kwamen er ergens anders vlooien. Een soort invasie. Shampoo werkt niet tegen vlooien. Ik zal een Raptor-aerosol kopen van teken, vlooien en bedwantsen ... Universeel, van alles tegelijk. Bedankt aan iedereen die hier heeft gepost en geadviseerd. Jullie zijn mijn redders! En toen was er geen stemming. Ook beestjes beetje 's nachts. Trouwens, ik heb de banken gestreken met een strijkijzer op de hoogste temperatuur, en alle lakens en linnengoed. Ik adviseer nu ook shampoo, dit is een echte redding! Nu spuit ik ter preventie nog steeds de plint en alle hoeken uit de spuit.

 

Anoniem: 19-11-2016 om 09:41

Denis, voor 5 liter water 50 gram Forsyth. Overal missen, kostte het 500 gram voor een driekamerappartement. En toen sloot ik alle ramen en deuren, bevestigde een goede kachel - in het appartement ergens van 50 graden, misschien meer. Daarna heb ik 8 uur geventileerd en de vloer meer dan een maand niet gewassen. Resultaat in één keer. Ruim 10 maanden geleden weggedaan.

 

Alexander, 26 jaar oud: 09/07/2015 om 08:02

Ik bracht een bedwants mee naar huis van een vriend, twee of drie weken lang werd ik gebeten. Ik heb een briefje van drie roebel, ik besloot een team van ambachtslieden te bellen, ze verwerkten een van mijn kamers, waar ze in principe de enige waren. Na verwerking zag ik maximaal een week later een dikke bug - ik heb hem gedood! Daarna is er al drie weken niemand meer gezien, zijn er geen nieuwe beten ... De remedie was Fufanon, dus voor nu prijs ik en ben blij met het resultaat. Diezelfde dag zat hij al de hele nacht in de kamer waarin dit middel was gespoten. En zo is er een maand verstreken, levend, gezond, niets gevangen. Super apparaat, raad ik aan! En bel de brigade voor verzekering, in dat geval kun je geen geld missen.

 

We zullen: 22-02-2015 om 18:05

Goedemiddag. Wij hebben deze parasieten ook in ons appartement! Wat ik gewoon niet heb vergiftigd: zowel de kleine Mashenka als de geroemde Get, en de beul en de Raptor. Allemaal tevergeefs. Een vriend gaf advies over hoe je van deze infectie af kunt komen. De afgelopen 3 maanden hebben we rustig geslapen en de beestjes storen ons niet meer. Wat we deden: we kochten rookbommen van bedwantsen. Gebaseerd op 1 stuk per 14 vierkante meter. meter. We hebben 5 stuks in ons appartement geplaatst. In de keuken en toilet met ligbad werden geen dammen geplaatst. We sloten alle ramen en deuren zodat er geen tocht was en deden alles volgens de instructies. Ze deden het 's ochtends voordat ze naar hun werk gingen, om 8.00 uur. Om 17.15 kwam ik thuis van mijn werk, er was bijna geen geur in het appartement. De volgende dag, op het sanitaire en epidemiologische station, kochten we des. Extermin-F-oplossing. Dit is een professionele remedie tegen bedwantsen. Een dag na de behandeling met rookbommen verwerkten we allemaal de verkeerde informatie. betekent (waar bugs meestal leven). We slapen nu al 3 maanden rustig. Er zijn geen bedwantsen!

 

Catharina: 08.10.2016 om 16:58

We hadden ook bedwantsen, ze belden de dienst twee keer, het had geen zin - ze puften daar, ze puften hier, oplichterij voor geld.Ik deed thuis een algemene schoonmaak, gooide de zak uit de stofzuiger, omdat ze daar comfortabel waren. Ik strijk alle kleren met een strijkijzer met stoom op hoge temperatuur, deed ze in verzegelde zakken, pakte ze in, kocht een beschermend wegwerppak, een gasmasker, handschoenen, pakte alles in. Ik verspreidde de "karbofos" volgens de instructies en strooide alles wat mogelijk was, elke scheur. En dit alles kostte me 1500 roebel. Ze verlieten het huis voor de hele dag, lieten alle ramen openstaan ​​om te ventileren. Er was natuurlijk een stank, maar het was beter zo dan met bedwantsen. Twee weken later werd de procedure herhaald (noodzakelijk tijdens de rijpingsperiode van de larven). Nu is het als een boze droom.

 

Victoria: 08.12.2016 om 02:32

We hebben 4 maanden met ze gevochten, 2 bedden veranderd, reparaties uitgevoerd, maar alles was nutteloos. Dichlorvos, Beul, specialisten - nul verstand. Maar toen vergiftigde de man zichzelf, met karbofos, nu al een jaar, rust en stilte van deze parasieten. Na het gif van dag 4-7 zullen ze verschijnen, het lijkt erop dat het er nog meer zijn, maar ze zijn gek van het gif. Een week later herhaalden ze en ten slotte waren de insecten verdwenen.

 

Anoniem: 31-3-2015 om 18:19

Op de een of andere manier zijn deze insecten bij ons begonnen, midden in de nacht stond ik op om wat water te drinken en vond het. Mijn paniek kende geen grenzen)) Diezelfde nacht namen mijn man en ik de bank mee naar de prullenbak. Toen, in 3 bezoeken, bespoten ze het hele appartement met dichloorvos - en de insecten waren verdwenen.

 

Ruslan: 06/24/2015 om 02:29

In mijn geval (huis met twee verdiepingen, slaapkamers op de tweede verdieping) hielp chemische behandeling. middelen (rode dichloorvos, karbofos, FAS-poeder en zelfs gewoon krijt van kakkerlakken) en kruid alsem en boerenwormkruid. Gras werd gevuld met lege ruimtes achter kasten en onder bedden, op planken in kasten, in kussens en onder matrassen.Met aërosol behandelde scheuren in de vloer, in plinten, stopcontacten, voegen in het bed (het was nodig om deze los te schroeven voor verwerking en vervolgens weer in elkaar te zetten), scheuren onder kasten, aanbouwdelen en voegen van trappen, enz. Droge chemicaliën werden achter plinten, onder kasten, nachtkastjes gestrooid. De achterwanden en onderkanten van kasten, nachtkastjes, de onderkanten van de treden van de trap, de pezen van de trappen, drempels, deur- en raamkozijnen, enz. werden besmeurd met krijt. Na een aerosolbehandeling kwamen ze een dag niet de slaapkamers binnen, de deuren werden rond de omtrek verzegeld met plakband. Ik moest twee nachten slapen in de eetkamer en de hal, op de bank en opklapbedden, op vers gestoomd linnen. Een dag later hebben ze de slaapkamers geventileerd, waar nodig een natte reiniging uitgevoerd. Maar ze lieten droge chemicaliën achter, evenals gras op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn voor mensen.

Lastig, maar het hielp. Het belangrijkste is om alle aangrenzende kamers tegelijkertijd te verwerken. Noodzakelijk en de buren ook, als ze dat zijn, tegelijkertijd.

 

Suzanna: 18-12-2015 om 03:06

Koop de tool "Cucaracha". Aan al mijn vrienden die met zo'n probleem werden geconfronteerd, hielp! Vul het hele appartement ermee, het effect zal zeker niet lang op zich laten wachten. Het product heeft natuurlijk een specifieke geur, maar alles is zoals in de instructies en na 6-8 uur zal er geen geur zijn. Herhaal na 2 weken. Ik kwam in drie verschillende appartementen tegen en deze methode heeft me nooit in de steek gelaten.

 

Anoniem: 26-11-2016 om 03:20

Kreeg bedwantsen in een gehuurd appartement. We hebben al veel van allerlei medicijnen geprobeerd, maar het lijkt erop dat ze resistent zijn tegen alle pyrethroïden en zelfs cypermethrin-bevattende medicijnen. Chalk "Mashenka" doodt ze, maar niet allemaal. Zo is het ook met andere medicijnen. Bestudeer de tabellen met actieve ingrediënten en formuleringen van insecticiden voordat u ze koopt.

En toch is het noodzakelijk om ze te verwerken om hun aantal te verminderen en te lokaliseren.Als je warmbloedige dieren of vogels hebt, geef het dan aan iemand totdat je de insecten hebt aangepakt. Kwel hen of jezelf niet. Ga weg - je riskeert ofwel vergiftiging, of de insecten zullen eraf eten en zich vermenigvuldigen.

Verzamel geduld, bereid je voor om depressies te overwinnen - alle insecten die door hun beten zijn opgezwollen, kunnen binnen een paar dagen in een depressie worden gedreven door impotentie.

Je kunt niet alles verwerken met een veerboot, maar het zal gewoon iets bederven. De optie om te verhuizen en "te wachten tot ze van de honger omkomen" is beter niet te proberen - het risico om ze mee te nemen is te groot. Bedwantsen zijn extreem vasthoudend, ze hebben veel verschillende gedragingen (sommigen bijten op plaatsen die bijna open zijn tijdens de slaap, anderen op gesloten plaatsen, anderen springen van het plafond, anderen bijten zelfs overdag, enzovoort). Volwassenen zonder voedsel kunnen hun hele leven leven - ongeveer 18 maanden. Bevruchte vrouwtjes kunnen de zwangerschap uitstellen en zich voortplanten als er voedsel beschikbaar is.

Het is ook handig om te lezen: Hoe bedwantsen in een appartement te doden?

En verder: Bewezen methoden voor de vernietiging van bedwantsen, die een hoge efficiëntie hebben laten zien

Vervolgens - maak voldoende ruimte vrij in de kamer. Op deze plek op de grond moet je slapen op een opblaasbare rubberen matras. We kopen een speciale niet-drogende lijm, bijvoorbeeld NoRat, zoals van muizen. Absoluut niet giftig, maar zo plakkerig dat je het het beste kunt afvegen met fijn keukenzout. Van wol - alleen met een oplosmiddel of benzine. Vliegbanden zijn over het algemeen tijdens de vlucht - ik heb getest, bedwantsen kunnen ze overwinnen. Plak de vloer langs de contour met papiertape, breng een laag van deze lijm 2-3 mm dik aan op de tape. Alle scheuren en beschadigingen aan de vloer binnen deze contour worden afgedicht met plakband. Als de vloer donker is, bedenk dan hoe je hem licht kunt maken, idealiter bijna wit (ja, zelfs met een film).Blaas matrassen op en slaap erop binnen dergelijke contouren. 'S Ochtends, als er beten zijn, kijk dan door de matrassen en het beddengoed en wat niet te zien is - in ieder geval tot de avond in de vriezer van -18 tot -20. Als een optie - een oven, maar deze is zeer licht ontvlambaar. Zorg ervoor dat alles de tijd heeft om goed in te vriezen. Het idee is dat het bloed in een dronken kever bevriest en het uit elkaar scheurt. We hebben het zelf gecontroleerd - in één kamer is het 4 maanden "schoon" geweest.

Dat wil zeggen, je bent zelf een lokaas voor hen. Er is geen ander aas voor bedwantsen! Gedragspatronen van bedwantsen zijn heel verschillend, dus lees aandachtig de woorden "helpt het aantal bedwantsen onder controle te houden". Dat wil zeggen, sommige individuen zullen echt in het aas klimmen, maar anderen zullen er niet eens aandacht aan besteden.

Lichtgekleurde kleding en lichtgekleurde lakens worden hier geadviseerd. Lakens - de praktijk heeft aangetoond dat we 's ochtends het maximale aantal bedwantsen uit kastanjebruine lakens hebben verzameld. Badstof handdoeken zijn ook effectief in plaats van kussens. Als de vloer licht is en er een onweerstaanbare contour omheen zit, verstoppen zich in ieder geval kleine en middelgrote beestjes in kleding en beddengoed. Het is moeilijk om de groten zo te lokken - je moet ongeveer 1,5 maand wachten tot ze genoeg honger hebben om te besluiten de contour over te steken. Sommige blijven plakken, maar niet veel.

Chemie is naar mijn mening niet effectief en heeft een heleboel bijwerkingen: allergieën, slaperigheid, meer haaruitval, kan dodelijk zijn voor huisdieren.

Zorg ervoor dat ze vrij in de contouren naar je toe kunnen komen, springend van banken, tafels, ander meubilair, maar terug - alleen door lijm. Zelfs hongerige insecten springen niet goed horizontaal en deze 2-3 mm lijm is voor hen onoverkomelijk.

Een andere effectieve methode is om bedwantsen op banken te lokken en de banken vervolgens in polyethyleen te wikkelen, maar zonder gaten.We snijden de kamers af waar ze zijn van de rest: stroken lijm liggen op de vloer bij de uitgangen en langs de muren, het plafond en de meubelpoten - gewone plastic tape. Bedwantsen schuiven erop.

Als er geen belemmeringen zijn, en je bent minimaal een maand niet gebeten, dan kunnen we ervan uitgaan dat je met bedwantsen te maken hebt gehad. De periode van het voeren van bedwantsen is van dagelijks voor kleintjes tot 5-7 dagen voor volwassenen, 30 dagen oude individuen. Onthoud dat 20% van de mensen niet eens beten voelt. En de beestjes bijten ze en fokken met succes. Scheid dergelijke mensen wanneer u controleert of de bugs nog aanwezig zijn of al zijn overleden.

Deze zomer hebben we dit afval al weggegooid, maar in oktober lijken er nieuwe van de buren te zijn gekomen. Ze hebben het al gevraagd, maar het is normaal dat de buren zullen zwijgen en het onwaarschijnlijk is dat ze het eens zullen zijn over bedwantskruiden - ze zullen eerder bang zijn voor confrontaties en rechtszaken. De domste zal je overal de schuld van geven en je zelfs bedreigen.

Het is zowel goed als slecht dat in werkelijkheid niemand iets kan bewijzen. Het geval dat je net bent komen wonen, en honderden bedwantsen wonen daar al enkele jaren, je kunt het niet eens overwegen - het is zo moeilijk om ze niet op te merken en niet te ruiken bij het onderzoeken van het appartement.

Ik wens je veel sterkte en succes in de strijd tegen bedwantsen!

 

Irina: 13-05-2016 om 13:02

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar de Beul heeft me gered van bedwantsen. Heel lang kreeg ik ze er niet uit, het was een soort nachtmerrie... Ik heb het geëtst met een beul van twee behandelingen. Eerst verwerkte ik alles, ook dingen, en een week later deed ik het opnieuw, maar alleen scheuren en een bank met een bed. Na de eerste behandeling vond ik ongeveer 10 grote beestjes onder de bank, ik dacht niet eens dat het er zoveel waren, ik denk dat ze zich ergens in de bank verstopten. Binnen een week zag ik nog twee doden. Een week later merkte ik een kleinigheid op, blijkbaar waren dit bedwantsen die uit hun klauwen kwamen. Heb er meteen nog een gemaakt.Ze spaarde het geld niet, ze verdunde 3 flessen per liter water in plaats van twee. De geur was niet sterk, het meubilair bedierf niet ... De afgelopen twee maanden heb ik zonder beten geslapen en heb ik geen enkele bug waargenomen.

 

Anoniem: 25-06-2016 om 05:23

De meest effectieve remedie is fenaxine, en het is veilig, maar in grote hoeveelheden en bij correct gebruik. Het is noodzakelijk om fenaksin onder de isolatie te gieten bij het leggen van het laminaat, zonder hebzuchtig te zijn. Wanneer u de panelen op het plafond legt, zonder hebberig te zijn, giet u fenaksin, een theelepel of een koffielepel op elk paneel. Bij het plakken van behang, zonder hebberig te zijn, giet je fenaksin in de lijm. Of giet bij het schilderen van muren fenaksin in de verf. Zonder gulzig te zijn, giet fenaxine in alle schoorstenen en ventilatie, voeg fenaxine toe aan raamverf van binnen en van buiten. Voer alle procedures zo snel mogelijk uit. Na voltooiing van al het werk, zonder hebzuchtig te zijn, giet je fenaksin onder de matras en keer je hem van tijd tot tijd om. Kussens moeten worden veranderd. Giet fenaksin in kasten op alle planken en bedek het poeder met schoon papier erop, waarop je dingen kunt zetten. Voeg tijdens het wassen een eetlepel fenaksin toe aan de wasmachine. Na ongeveer een maand vergeet je bedwantsen, als een nachtmerrie. Over een maand - want tegen die tijd heb je alle dingen gewassen. Vergeet niet om de ramen elk voorjaar van buitenaf te schilderen en fenaksin aan de verf toe te voegen zonder hebzuchtig te zijn. Zodat buren in de zomer niet door het gaas van een open raam naar je toe kruipen. Veel geluk. Zal moeten verhuizen. Maar het effect is verbluffend.

 

Evgeniy: 14-07-2014 om 10:52

Karbofos geprobeerd. In het begin hielp het, de bugs verdwenen praktisch, maar na 3 maanden kwamen ze weer terug. Toen adviseerde een vriend Goth. Hoewel de prijs niet goedkoop is, zijn ze na 7 dagen verdwenen. Ten volle.

Het is zes maanden geleden sinds de behandeling. Er zijn geen bedwantsen. Ik raad aan.

 

Vjatsjeslav: 06/09/2016 om 04:51

Mensen, verspil je geld niet aan nieuwe dure producten, gedurende het jaar dat ik bijna alle nieuwe, om zo te zeggen, medicijnen probeerde die veilig zijn voor mensen, heb ik ongeveer 30 duizend per jaar uitgegeven. Ja, ik beweer niet, de bevolking neemt af, maar het blijft. Uiteindelijk kocht ik zo'n rommel als Karbofos en Tetrix, ze zijn giftig en schadelijk. Ik nam een ​​gasmasker van een vriend van een brandweerman en spoot praktisch alles in het appartement, er bleef geen enkel onbehandeld oppervlak over en in alle kamers tegelijk. Rijkelijk gespoten, zodat alles al nat was. En ze wisselden elkaar een maand af: de ene week met Karbofos, de andere week met Tetrix. Ik heb vier behandelingen gedaan, ik dacht dat we zelf zouden sterven aan deze vergiften, maar nee, we hebben het eruit geperst, maar er zijn al twee maanden geen bedwantsen meer. En zo heb ik bijna een jaar last gehad van allerlei soorten medicijnen. Ik schrijf oprecht, want bedwantsen zijn een echte oorlog, en het is echt moeilijk om erin te winnen en te overleven, maar het is mogelijk. Binnen een jaar stopte ik met rustig slapen, eten, dacht ik, ik zou het appartement al voor niets verkopen en een ander kopen. Nu slaap ik rustig, maar soms heb ik vreselijke dromen, en er zitten insecten in.

 

Julia: 01/07/2017 om 03:08

Mensen, ik ben doodsbang voor hoe ik geleden heb met deze bedwantsen. Ze beten de kinderen, doodden ze gewoon in handen van de kinderen, sliepen niet tot de ochtend. Ik heb alle nasopharynxen verbrand met azijnzuur, zodat ze de kinderen niet zouden bijten (de geur is erg scherp)! Wat alleen hebben we niet geprobeerd om deze reptielen te vernietigen! Ik bestelde zelfs de geadverteerde Pest Reject - helemaal voor niets. Maar toen kwam ik op de een of andere manier de verhalen van mensen tegen over Karbofos, dat alles van hem verdwijnt, en zo. Maar ik durfde niet te bestellen, ik besloot met mijn moeder te overleggen. En ze stelde me voor dat ze ook met Karbofos in de tuin vergiftigt, alleen hij is als een poeder en moet worden verdund. Ik nam deze Karbofos, waarvan de prijs 30 roebel is, en verdunde een heel pak van 250 of 300 gram water.Over het algemeen bleek het zo'n puinhoop dat ik mezelf bijna vergiftigde. Onthoud dat de behandeling binnenshuis moet worden uitgevoerd: de ramen moeten op een kier staan, delen van het lichaam moeten volledig gesloten zijn (zelfs haar), een veiligheidsbril moet op de ogen en een masker over de neus en mond (ik nam het in een apotheek). Je moet overal werken. Ik werkte met een bloemenspuit achter de plinten, en goot het direct, bekleedde het hele bed, achter het behang, het plafond, achter de kasten - en meerdere keren. Het aantal bedwantsen nam af, maar ik besloot dit niet op te geven - ik heb het na 3 dagen verwerkt. En daarna heeft ze Varan rijkelijk ingespoten met een spuitbus. En nu, pah-pah-pah, slapen we 5 maanden rustig.

 

Elsa: 04/09/2015 om 03:00

Ik kwam ook voor het eerst bedwantsen tegen in 2006, toen ik een kamer huurde in een gemeenschappelijk appartement, ik was geschokt omdat ik ze nog nooit had gezien. Ik heb de hele nacht niet geslapen, 's ochtends vroeg ik een buurvrouw, ze zei dat ze ze niet in haar kamer had. Ik kocht een spuitbus Combat, Dichloorvos, een zalf van bloedzuigers. Ze spoot alles in wat ze kon, smeerde zich in met zalf, trok een pyjama aan en zelfs sokken. Het was zomer, ik deed het raam open en sliep zo. De beestjes staken niet uit en verdwenen zelfs een week lang. Het bleek dat ze naar een buurman renden: ze begon ze te vergiftigen, ze renden opnieuw naar mij. Ik herhaalde de hele procedure opnieuw en ze waren al voor altijd weggelopen, omdat er genoeg kamers waren waarin ze konden bewegen. Trouwens, de Kombat-aerosol moet precies degene worden genomen die bedwantsen vernietigt, ze zijn anders.

 

Anoniem: 25.08.2014 om 12:31

Helpt, hoe! Een week geleden was er een invasie van bloedzuigers (blijkbaar reden de buren), ik schetste verschillende lijnen rond de roekenkolonie met Masha en deed alsof ik sliep.Een uur later deed hij het licht aan en zag het volgende beeld: insecten die 's nachts op jacht gingen, die verdoofd stonden, in plaats van snel op te staan, die, in een waanzinnige doodswaanzin, nauwelijks kropen, tegen elkaar. Ik ving enkele van de laatste en legde ze op tafel voor verdere observatie, maar zelfs daar vertoonden ze niets verstaanbaars, geleidelijk vervaagden ze, gingen op hun rug liggen, een voor een en trekken hun poten steeds langzamer, schaamtevol volgens afspraak overleden. Uiteindelijk, omdat ze geen interesse meer voor mij hadden, werden ze naar de asbak gestuurd. En degenen waarop de Estse ijsbaan reed, bleven niet lang in een verdoving, maar draaiden gewoon dom uit, vielen eraf en maakten een massagraf, eerst op de kruising van de zijwand van de bank en, in feite, de roekenkolonie, en ten slotte op het laatste registratiepunt - in de buik van de stofzuiger . Opgemerkt moet worden dat deze strijd niet de eerste is. Twee jaar geleden kwamen deze "gasten" naar me toe, maar toen was ik in paniek, bladerde ik verwoed door de sites, geschokt door de hopeloosheid van de strijd (blijkbaar, de auteurs-medewerkers van het bedrijf die deze en dergelijke gaan vergiftigen dieren). En ten slotte vestigde hij zich op "Mashenka", maar hij begon dit bedrijf en moest daarom langer vechten, maar binnen 2-3 weken verdwenen ze volledig. Wat jammer dat ik er niet aan gedacht heb een stuk krijt af te snijden, het in een pot te gooien en een paar insecten in dezelfde rariteitenkabinet te lanceren! Nou, ik ben niet geboren voor dergelijk onderzoek, wat kun je zeggen!

 

Oksana: 06/01/2015 om 01:07

Ze gebruikten de Raptor van bedwantsen en misten toen alles met Masha, zoals in het artikel staat. Geholpen! Nu eens per maand smeren we dit krijt in ter voorkoming van plinten achter banken.

 

pablo4es: 08.12.2016 om 20:55

Wie moet aanvallen met bedwantsen, wees geduldig. Ik heb een appartement gekocht in een oud huis. Ik reed er al 's nachts naartoe, begon alles te wassen, vond bedwantsen.Een hele bende, tot 4 uur 's nachts rende ik met een zak en maakte deze beestjes nat met mijn handen. De volgende ochtend werd ik wakker - gebeten, demonen, er was veel bloed op de bank en rond. Ik heb ze natuurlijk ook vermoord. Ik ging meteen witheid, karbofos-poeder (40 roebel) en een spuitfles kopen. Over het algemeen haalde ik de plinten eraf, er waren enorme gaten tussen de muur en de vloer, waste al hun kak met bleekmiddel en vulde de hele kamer met karbofos, twee pakken poeder waren genoeg. Ik stopte al mijn kleren en spullen in vuilniszakken. Over het algemeen hielp het niet veel, de beestjes werden veel kleiner, ze waren helemaal niet zichtbaar, maar ze beten 's nachts. Ik begon met het fotograferen van behang, en er zijn een heleboel van deze freaks. Ik kocht nog een karbofos, deed het behang eraf - gooide het uit het raam en behandelde de muur en scheuren met karbofos. Later kocht ik een mashenka (10 roebel), maalde het op een rasp en mengde het met water, waarbij alle scheuren werden gevuld. Ik kocht montageschuim en vulde onmiddellijk alle scheuren in het appartement op die van buren zouden kunnen komen. Ik kocht een roofvogel van bedwantsen (250 roebel) en verwijderde de bekleding van de bank, verwerkte alles goed (verrassend genoeg waren er bijna geen in de bank, maar voor het geval dat). Alle scheuren werden afgedicht met cement (250 roebel). Ik smeerde alles in een auto, wat mogelijk is (tijdens alle procedures sliep ik in de badkamer, terwijl ik mezelf overvloedig behandelde met goedkope eau de cologne (insecten verdragen geen scherpe geuren). Het belangrijkste is om niet lui te zijn, als alles is gedaan snel, dan kun je je terugtrekken en jezelf afschermen van dronken buren Ik zag een insect in de ingang - ik was niet te lui en waste mijn vloer met bleekmiddel. Ik leef een week en verheug me, er zijn geen insecten, niemand bijt ( wilde gelukzaligheid) 🙂 Het appartement werd gered, iedereen stierf, hoewel de stank verschrikkelijk was.

 

Lenya antiklonter: 25-09-2016 om 00:34

Goedendag iedereen! Het insect is klein, maar stinkt, zeiden de Ouden altijd. Ze bijten verschrikkelijk. Ze bijten heel selectief, ik heb de eerste bloedgroep, de bewoners in hetzelfde appartement hebben een andere.Ik kwam vrienden bezoeken, ik lijd en zit onder de beten, en de buren - bijna niets. Ik bestrijd insecten (kakkerlakken en bedwantsen) even effectief in verschillende woongebouwen en verschillende regio's van het land volgens hetzelfde schema. 1. Ik koop een stuk krijt "Mashenka" (aankoop van een cent). 2. Ik leg het in delen (breek het) tussen vellen papier (krant, enz.), rol het krijt erop met een deegroller of een glazen fles, waardoor het krijt in stof verandert. 3. Ik giet het resulterende stof in een container (leeg) van onder babypoeder (een goedkope aankoop bij een apotheek) en bestuif de waarschijnlijke plaatsen waar parasieten zich ophopen met wolken van de aangegeven chemische stof. Kakkerlakken worden onmiddellijk vergiftigd, kruipen uit al hun schuilplaatsen, klimmen de muren op en vallen verlamd op de grond. Degene die een kleine dosis heeft gekregen, zal rennen om andere kakkerlakken te infecteren, omdat ze communiceren door elkaar aan te raken met hun antennes en deze antennes regelmatig in hun mond te likken. De beestjes zijn langzamer, maar ze kruipen, nadat ze vergiftiging hebben opgelopen, uit hun schuilplaatsen op de muren - een teken van hun vergiftiging. In de regel zijn bedwantsen bang voor verlichting, maar in dope begrijpen ze al weinig en kruipen ze de muren op. Je verzamelt ze op dit moment niet, veel van de besmette insecten zouden naar hun nesten en families moeten gaan en iedereen die daar is besmetten. Ze zullen onderweg communiceren met andere bugs en deze onderweg besmetten. Bestuif het pand na 3-4 dagen opnieuw, dit is voor eieren die eerder door parasieten zijn gelegd. De larven komen uit hen na de dood van hun ouders, vergiftigen zichzelf en hun broedketen wordt onderbroken. Ik ben blij als je, na het toepassen van mijn methode om met slechte parasieten om te gaan, 's ochtends wakker wordt en je geen beten hebt van bedwantsen en kruipende kakkerlakken. Ik raad het af om muren en plinten met krijt "Mashenka" in te smeren, de strepen zijn niet esthetisch, terwijl de parasiet er nog steeds bij zal komen.En alle levende wezens moeten voor deze kleine wezens constant ademen en langs het bestoven oppervlak bewegen - een onvermijdelijke zaak. Al het beste en veel succes in de strijd tegen de vijanden van de mens die niet het land van verblijf, het geslacht, de nationaliteit en de leeftijd van hun slachtoffer kiezen.

 

Jascha: 16-11-2016 om 22:39

In mijn dorp kocht ik dit product (Fufanon) in een gewone winkel die zaden en meststoffen verkoopt. Verpakking in 20 roebel. beheerd. Insecten kwamen bij ons terecht via kennissen, wij haalden ze uit de eerste behandeling.

 

Olga: 09.12.2015 om 11:00

Goedemiddag. Ik wil je vertellen hoe we met bedwantsen zijn omgegaan. In het begin, wat we niet alleen niet probeerden - tsifoks, karbofos, een stel spuitbussen. Ze begonnen te vechten met de hele ingang, kochten - KUKARAC (een geweldige remedie). Een buurman kocht in een winkel. Maar om effect te hebben, maakten ze een zeer geconcentreerde oplossing (een hele fles voor 1,5 liter warm water). Veel geluk.

 

Irina: 14-07-2014 om 16:18

ik geloof niet! Ik dacht dat ze zouden scheiden, maar de Xulat-microremedie werkt echt. Het is gewoon magisch, ik raad het aan, ik kan zelf nog steeds niet geloven dat ze niet bestaan, dat deze nachtmerrie voorbij is! Heel erg bedankt. Kamtsjatka.

 

Svetlana: 22-09-2014 om 06:39

Het is onmogelijk om zelf van bedwantsen af ​​te komen met folkremedies - het is op jezelf getest. Ik heb een aantal maanden gevochten, er was geen leven. Het hielp: 1) ik kocht een stuk krijt van Mashenka-kakkerlakken en miste alle verbindingen tussen de panelen, de hoeken van de muren, alle verbindingen bij de bank (waar de insecten leefden), 2) ik kocht 3 Raptor-spuitbussen van insecten, verwijderde al het voedsel en bespoten alle meubels in het appartement, alle moeilijk bereikbare plaatsen, kleding (daarna heb ik alles gewassen!). Twee dagen later herhaald. Voila! Ik heb ze weggedaan. Ik adviseer.

 

dimmen: 12.10.2015 om 10:11

Tijdens mijn studie woonde ik in een hostel. En mij is zo'n ongeluk overkomen.Het is echt moeilijk om ermee om te gaan, het kost veel tijd, moeite en zenuwen ... Over het algemeen kocht ik vuilniszakken en andere plastic containers, sorteerde en verpakte alle dingen (en je moet heel zorgvuldig sorteren , omdat ze niet zo gemakkelijk op te merken zijn). Alles zat in pakjes: boeken, kleding, alles wat mogelijk was. Zo gelokaliseerd het "gebied".

Toen begon het... Elke avond voordat ik naar bed ging, onderzocht ik het bed en alles wat ik kon, besmeerde het met azijn, rookte het, spoot allerlei "combat super spray" chemicaliën in (zoals hier in het midden van het fotoartikel ), en niets hielp.

Maar ik heb me ervan kunnen ontdoen. We kochten een "commandant" met een vriend (hij had ook zo'n probleem). Ik denk dat het een remedie tegen de coloradokever is, verkocht in een buisje met een gele dop en groenten op het etiket. Ze verdunnen het met water, behandelden de kamers. Bovendien was het winter (ik weet niet hoeveel graden, maar ik liet het raam open en ging studeren, en bracht toen de nacht door met een vriend - voor het geval dat, om mezelf tegen dit gif te beschermen, maar de buurman bleef om de nacht in de kamer door te brengen - levend). ECHT geholpen, geen advertenties.

Kortom, ik heb ze nooit meer gezien. Maar toch herstelden de zenuwen zich niet meteen, trilden af ​​en toe, vermoedend dat er iemand aan het kruipen was... Kortom, het is verschrikkelijk) En het kan iedereen raken. De rest van mijn leven herinner ik me hoe ik tegen ze vocht.

 

Liefde: 28-05-2015 om 01:40

Hallo. Ik wil delen hoe we van dit kwaad af zijn gekomen. We werden door vrienden gebracht met bedwantsen. We hebben alles geprobeerd wat we konden bedenken. Na het onkruid gingen er 2-3 dagen voorbij en kropen ze er weer uit. Gedurende 3 maanden stonden mijn man en ik 's nachts op en verpletterden ze gewoon (zodat de kinderen niet zouden worden gebeten). Ze beklommen alles wat mogelijk was - ze vonden geen metselwerk. Ze scheurden het behang eraf, de plinten, de architraven op de deuren.Ze behandelden het met Combat, Raid, Raptor (spray en stoomfumigator) - nul resultaat. Ze gooiden matrassen weg, twee banken - het leek me dat ze overal waren. Natuurlijk waren het er aanzienlijk minder, maar ... Toen ik een beet op een baby zag, verloor ik bijna mijn verstand. Ik ging naar een ijzerhandel, kocht karbofos (het kost ongeveer 50 roebel) en Varan. We verhuisden met de kinderen naar een grote kamer (je kunt nergens anders heen) en vergiftigden ze. De stank is ondraaglijk. Ze verzegelden de deur van buitenaf met gewoon polyethyleen en plakband zodat het niet zou stinken. 3 dagen kwamen de kamer niet binnen. Daarna wasten ze alles en deden hetzelfde met de grote kamer. Anderhalve maand slapen we rustig! Je kunt ze kwijtraken als je dat echt wilt. Ik wens jullie allemaal veel geluk.

 

Maria: 30-11-2016 om 02:09

We leven al 4 jaar met ze samen, we kunnen ze op geen enkele manier doden. Vertel me alsjeblieft, waar wordt karbofos verkocht? Gebeurt het in apotheken?

Elenka: 12/01/2016 om 19:44

Karbofos wordt voornamelijk verkocht in winkels zoals "Alles voor de tuin en tuin". Liefst in glazen flesjes! En dikker verdunnen dan in de instructies staat. Vergeet uw gasmasker en rubberen handschoenen niet. Mijn advies aan jou, Maria: voordat je met karbofos behandelt, houd er rekening mee dat het een zeer scherpe geur heeft en dat alle producten in verzegelde zakken moeten worden gedaan. Daarna wassen op 90 graden, liefst alles. En bedek daarvoor alle scheuren en voegen met stopverf of kit!

Ik heb 4 maanden met deze wezens geleefd, het is verschrikkelijk. Ik heb zo'n medelijden met je... 4 jaar is te lang. Ik stel me voor hoeveel eieren ze hebben gelegd, wat nog enger is. Oh Maria, ik was het vergeten! Na twee weken is het belangrijk om opnieuw te behandelen! En dat in de eerste, dat in de tweede vervolging het noodzakelijk is om minstens 4-7 dagen te vertrekken, er is helaas geen andere manier ... Dit is karbofos. Veel succes met deze moeilijke taak.Als je vragen hebt - schrijf, misschien kan ik je helpen)) Trouwens, ik raad je niet aan om het sanitaire en epidemiologische station te bellen - ze zijn vergiftigd met dezelfde karbofos (of een analoog - fufanon).

 

gamma: 09/12/2014 om 22:09

Vraag: Ongeveer 30 jaar geleden kregen we, nadat we naar een nieuw appartement waren verhuisd, bedwantsen en kakkerlakken van buren die besmette meubels bij zich hadden. We verwerkten plinten, scheuren, etc. Het resultaat was positief.

Zes maanden later werd de "aanval" herhaald, verhoogde concentratie. Er zijn geen bedwantsen en kakkerlakken, maar als de hoge luchtvochtigheid zomer is, is regen een aanhoudende geur van karbofos. Kan het 30 jaar na de aanvraag zijn? Dank je.

Anoniem: 24/06/2015 om 12:27 uur

Dezelfde. De geur van karbofos is eeuwig.

 

Evgeniy: 20.11.2016 om 23:52

Koop "Averfos", "Anticlopes blockade", "Confidant" of ander professioneel gereedschap en vergif. Ik raad "Pshikalki" zoals "Get", "Medilis" en soortgelijke rommel niet aan. Jaar gekweld met bedwantsen. Wat ze niet vergiftigden. Gekocht prof. betekent - en de bedwantsen van Khan ...

 

Eduard: 07/11/2015 om 01:16

Hij studeerde in St. Petersburg aan SPbGASU, woonde in het eerste hostel in de studio. stad, tussen Aviators' Park en Victory Park. Bedwantsen kwamen binnen. Veel bedwantsen! In reliëf zag ik eruit als een sinaasappel, en helemaal gespikkeld. Desinsectie werd twee keer uitgevoerd - het hielp niet! Als gevolg daarvan kocht een kamergenoot - mijn naamgenoot - twee cilinders dichloorvos en spoot ze door de hele kamer tot op de bodem - in paniek, om zo te zeggen. Het was als de dood om de kamer binnen te komen) Daarna gebeurde het volgende: kleine wezens kropen uit hun nerts en gingen op de muren zitten. We hebben ze handmatig gevangen (druk ze in geen geval - hun collega's rennen naar de geur van bloed) en verbrandden ze. Het meest interessante was anders: voor zover ik weet, is de kever geen zwermdier en hebben de beestjes geen opperbevelhebber (zoals een baarmoeder bij bijen).Maar na het evenement met dichloorvos, samen met een kleinigheid, kropen twee dikke wezens op de muren, zeer vergelijkbaar met dezelfde beestjes, maar 8-10 keer meer! Na dichloorvos-procedures en het vangen van alle wezens die in zicht waren - geen enkele bug beet me tot het einde van mijn studie!

 

Dmitri: 02/07/2016 om 18:11

En ik liep tegen dit probleem aan... Veel Oezbeken wonen boven ons op de 4e verdieping. Ze hebben daar een volle Kildym in het appartement ... Ik ben er 150% zeker van dat ze van hen naar ons zijn gekomen. We hebben de verdelger 2 keer gebeld - nul resultaat. Als gevolg daarvan gooiden ze de bank en fauteuils weg, ik vond ze achter het behang en de foto. Ik besproeide de agent een keer per week met de ene en vervolgens met de andere ("Combat") - als gevolg daarvan verdwenen ze.

 

U kunt uw mening en feedback onderaan deze pagina achterlaten (in het opmerkingenveld).

 

 

Laatste update: 2022-05-05

Opmerkingen en recensies:

Naar de vermelding "Bewezen methoden voor de vernietiging van bedwantsen, die een hoge efficiëntie vertoonden" 8 opmerkingen
  1. Ludmila

    Van het nieuws dat er bedwantsen (!) waren gevonden in het appartement dat ik huurde, raakte ik in paniek. In eerste instantie probeerden ze er vanaf te komen met behulp van geld uit de winkel, maar het resultaat was negatief. Na 5-6 maanden kwam de nachtmerrie terug.Gisteren een pro gebeld. Duur (3500 betaald), maar ik hoop van bedwantsen af ​​te komen. Behandeld met een soort mist.

    Antwoord
  2. Lucy

    We leven nu al zes maanden met bedwantsen. Eet alleen mij! Slapeloosheid, psychose, prikkelbaarheid. Ik word gek 🙁 Mijn man en kinderen slapen naast me, en ze eten me alleen maar op. Al 3 keer een speciale dienst gebeld! Elke keer voor 10 duizend roebel. Ze worden op verschillende manieren verwerkt: ze maakten gasbommen en een barrière. Niets helpt. Al 4 keer kwamen ze, ze deden het gratis, want het is onrealistisch, ik begrijp niet waar ze vandaan kruipen! Er zijn al twee bedden weggegooid - de beestjes zaten diep in de gaten waar de bouten zijn gedraaid. Nu slaap ik als een zwerver op een matras op de grond. En het is niet grappig. We hebben een fatsoenlijk gezin, we maken het appartement constant schoon. Elke week behandel ik de plinten en kinderbedden met azijn, en de klootzakken klimmen uit het niets en verslinden me. Niets helpt!

    Antwoord
  3. Irina

    Goedemiddag. We leefden 3 maanden met bedwantsen (het is niet bekend waar ze vandaan kwamen) en het was verschrikkelijk. Toegegeven, ze beten alleen mijn man, mij - af en toe, als hij er niet was. Maar ik heb een verschrikkelijke afkeer van ze, ik kon er bijna niet tegen. Ze hebben 2 keer SES gebeld, Kukarachi vergiftigd, het resultaat is nul! Hier las ik een recensie over shampoo voor teken bij honden (175 roebel voor 250 ml). En kocht het. Bovendien, toen ik de verkoper vertelde waarom ik het kocht, adviseerde ze ampullen (20 roebel per stuk, verdund met 1,6 liter). Ik heb ze ook gekocht. Deze ampullen worden (uit klantverhalen) gebruikt door op het tapijt te sprayen (als de dieren weg zijn en de vlooien blijven bijten). Ze worden "Delcid" genoemd.

    De man heeft gisteren al dit drankje verdund en alles besprenkeld wat mogelijk en onmogelijk is (stinkt bijna niet). Trouwens, als je deze oplossing op een insect spuit, sterft het binnen een paar seconden en wordt zijn lichaam leeg - de oplossing lijkt het uit te drogen.Vandaag hebben we rustig geslapen, ik heb nog geen enkel insect gezien, maar zelfs als ik het zie, heb ik een fles en 3 ampullen op voorraad. Dit alles kostte me 300 roebel.

    Update van 28-08-18. Met blijdschap dat deze beestjes ons niet meer bijten, schreef ik een positieve review. Maar de dingen zijn een beetje anders. De waarheid is dat ze ons niet bereiken, domweg kruipen 2-3 stukjes overdag langs de muur! Maar ik heb altijd "Deltsid" opgericht, zodra ik het op een insect heb gestrooid - en het droogde op. Eerder in de reacties las ik hoe een vrouw ze volledig vernietigde met behulp van één shampoo (in een plafondtegel, plint, bank). Blijkbaar was er metselwerk, ze zag ze en vernietigde ze met een voltreffer. Het lijkt erop dat we geen greep hebben, 2 zijn door onszelf vernietigd. We spetterden alles! Tot behang. Maar bij ons bleven de bugs hoogstwaarschijnlijk in de plafondtegels, hoewel ze het ook verwerkten. Maar ik raad je zeker aan om shampoo en ampullen te proberen (zuinig en effectief), plotseling zal iemand helpen om ze volledig te vernietigen. Veel succes iedereen.

    Antwoord
  4. Dmitry

    Hier is mijn verhaal over het wegwerken van bedwantsen. Levend vissen!

    Begin juli merkte ik een paar bultjes op mijn rug op. Nou ja, een muggenbeet, denk er eens over na ... De volgende dag opnieuw, dan opnieuw en opnieuw, een week later was de hele rug bedekt met rode vlekken. Er waren geen regelmatigheden en paden van beten, alsof muggenbeten, met als enige verschil dat het vreselijk "jeukte" en niet weg ging voor 2 weken. Ik wilde niet vergiftigen, ik ben nogal gevoelig voor scheikunde. Ik was uitgeput, ik kocht zelfs een stoomgenerator, liep door alle "slechte" plekken in het appartement. Verhuisd naar een andere kamer. Dus deze wezens zijn vreselijk slim - na een tijdje kregen ze me zelfs daar. En ze hebben me alleen gebeten, ze hebben mijn vrouw en zoon niet aangeraakt.

    Ik heb geen clusters en enkele bedwantsen in het appartement gezien, over het algemeen heb ik deze reptielen nooit in mijn leven gezien. Door alle kleding, meubels, matrassen gesnuffeld.Er waren nergens sporen. Lange tijd zondigde ik in de richting van andere parasieten, omdat de beten er niet uitzagen als beten van bedwantsen, zoals ze op internet zeggen - zonder sporen, willekeurig en zelfs in de vorm van ontstoken lijnen (zoals het gebeurt door krassen) . Toen verschenen toch precies deze paden van beten. Dan was er geen twijfel mogelijk. Gewoon bugs!

    Ik heb mijn KNOW-HOW aangebracht: op een smalle strook karton (1 meter) heb ik een strook gewoon plakband geplakt en ingesmeerd met een lijmspoor uit de Gryzunoff lijmval. Een val naast het bed geplaatst. Het bed zelf werd 5 cm van de muur verwijderd.De poten van het bed werden ook op vierkante stukjes lijmvallen van kakkerlakken geplaatst. De matras zelf was gewikkeld in rekfolie en dubbelzijdig plakband erop. Ik ging terug naar mijn oude valbed, en blijkbaar renden deze klootzakken terug voor mij.

    Kortom: in de allereerste dagen ving ik vier wezens op mijn val. Alle insecten zijn van verschillende groottes en kleuren, evenals een paar kakkerlakken, mieren, enkele kleine vliegen en een vlo naar de hoop. Niemand anders werd gepakt. Ik slaap al twee maanden zo - geen enkele hap! Ik denk dat er geen bedwantsen meer zijn, maar nu ben ik bang om te slapen zonder vallen 🙂

    Antwoord
  5. Olga

    We hadden een ventilatiesysteem in ons huis. Het huis is oud, het was 4 jaar geleden. Er was geen aankondiging. Daardoor moesten mijn buren en ik (elk stiekem) ontsmettingsmiddelen bellen. Een jaar geleden heb ik de bank geknipt en weggegooid en opnieuw specialisten ingeschakeld. Ik kocht banken en nog geen jaar later had ik ineens kakkerlakken. Ik deed de desinfectie opnieuw, maar mijn bugs werden geactiveerd. Ik ging door de banken, verbrandde alles waarin ik eieren vond. Desinfecteurs maken me woedend... Ofwel "wacht, ze gaan zelf dood", dan heb ik zelf al schuld, dan alsof we hier niets aan hebben. Kappers, kortom.Vertel me hoe zich te ontdoen van? Vandaag heb ik zelfs een insect in de ingang gezien en gedood. BIJ DE INGANG! De gang is warm. In de zomer sloeg ik kakkerlakken, nu bedwantsen. Wat moeten we doen? Ze zullen van appartement naar appartement rennen. Vertel me alsjeblieft.

    Antwoord
    • Dmitry

      Het is niet nodig om kakkerlakken te doden. Als je kiest tussen bedwantsen en kakkerlakken, dan zijn kakkerlakken beter. Ze zijn geen vrienden met bedwantsen, ze eten ze en eieren met grote eetlust. Bovendien is het later gemakkelijker om kakkerlakken te verwijderen - ze zijn niet zo klein.

      Antwoord
  6. Alyona

    Hallo. Bedwantsen verschenen ergens voor de zomer van dit jaar. Ik dacht eerst dat het een mug was die bijt. Maar nee - bedwantsen. Ze hebben zichzelf vergiftigd met Foscon. Een paar dagen later kropen ze nog steeds en het leek erop dat het er meer waren. Over een paar dagen zullen we de vervolging herhalen, maar ik zal het nu al doen met mijn man (toen mijn man en schoonmoeder vergiftigd waren). Vertel me alsjeblieft wie deze Foscon-remedie voor bedwantsen heeft geprobeerd? Alleen is de schoonmoeder op dezelfde manier vergiftigd en zijn ze vertrokken (ze heeft een eigen huis). Ik zal proberen langs de muren te lopen met karbofos (we zullen behang schieten - we wonen in een hotelkamer, of liever, we schieten het). Wens me succes en vertel me alsjeblieft wie Foscon heeft geprobeerd. Dank je.

    Antwoord
  7. boze vos

    Na het nieuwe jaar 2021 verschenen deze smerige bloedzuigers. Buren stilletjes vergiftigd, meubels verwisselen voor de vakantie. De vrouw kocht een paar Blockbuster-cilinders en zwaaide met haar hand, ze zeggen dat ze de kamer morsen, als afval, het zal er vanzelf af vallen. Ze is in orde, ze eten haar 's nachts niet op, maar ze kauwen ons met een hond en stikken niet. Op 6 januari belde ik een bekende pro. Hij kwam met een "koude mist" systeem en verwerkte de kamer, gang en keuken. Gebruikt "TITAN". Voelt als CS-gas (in de hoofdgang gezogen). 's Avonds aten de bloedzuigers ons niet meer op. Ik had alleen tijd om de buff van de blinde man te vegen en in een zak te verzamelen.Voordat hij vertrok, wees hij met zijn vinger naar onze stoomgenerator en voegde eraan toe dat tegen het weekend alle afgelegen en niet erg plaatsen moeten worden gestoomd, anders zouden de eieren blijven liggen en zouden de insecten weer eten. Tot nu toe gebeurt er niets. Morgen werk ik als een Duits Sonderkommando met een stoomgenerator in plaats van een vlammenwerper. Veel succes aan iedereen in de strijd tegen parasieten

    Antwoord
afbeelding
logo

© Copyright 2022 bedbugus-it.biz/nl/

Het gebruik van sitemateriaal is mogelijk met een link naar de bron

Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Feedback

site`s kaart

kakkerlakken

mieren

bedmijt